Zeleninová jídla
15. 2. 2009
Zapékané plněné papriky
- 4 velké žluté papriky
- 800 g cherry rajčátek
- 3 stroužky česneku
- hrst čerstvých bylinek (tymián, majoránka a bazalka)
- olivový olej
- 1 lžíce jablečného octa
- mletý pepř
- sůl
Slupku rajčátek nařízneme do kříže, spaříme je v horké vodě a oloupeme. Česnek a bylinky nasekáme nahrubo, osolíme, opepříme, zakápneme olejem a promícháme s oloupanými rajčátky. Papriky očistíme, odstraníme jádřinec, vnitřek osolíme a naplníme ochucenými rajčátky, vložíme do zapékací mísy a zapékáme dokud nezačnou lehce hnědnout. Necháme vychladnout, zakápneme jablečným octem a podáváme s celozrným pečivem.
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář